Despre noi

O echipă tânără și profesionistă
Atunci când alegi să instalezi un sistem de panouri fotovoltaice, acesta trebuie să te țină aproape o viață. Pentru asta este obligatoriu să apelezi la o echipă tânără și profesionistă. Îți punem la dispoziție cei mai buni specialisti, care lucreaza din pasiune. Compania noastră este autorizată ANRE, așa încât toate procesele respectă normele legale.

În timp ce scopul de bază pentru care lumea utilizează panourile fotovoltaice este economia financiară, noi ne dorim în esență să protejăm planeta. Mediul înconjurator trebuie salvat pentru ca noi să avem o viață mai bună. În acest sens, trebuie să consumăm mai puțină energie electrică și să o producem din surse regenerabile și sustenabile.

Proiectare

Proiectăm sistemul fotovoltaic luând în calcul poziționarea și producția optimă, la un preț competitiv. Întocmire dosar prosumator.

Montaj Și Execuție

Asigurăm montajul sistemului cu personal calificat și echipamente proprii.

Furnizare Echipamente

Formăm un sistem fotovoltaic adaptat fiecărui client în funcție de necesitățile sale și îl livrăm într-un termen adecvat.

 

Ce vă oferim?

Pentru a obține sistemul de panouri fotovoltaice la care ai visat, venim în ajutorul tău cu soluții și servicii complexe. În cazul în care nu vrei să te implici în proces, putem face totul în numele tău. Îți obținem avizele și autorizațiile necesare, depunem dosarul spre aprobare, achiziționăm panourile fotovoltaice, ne ocupăm de instalarea acestora și îți punem la dispoziție servicii de mentenanță și întreținere post instalare.

Recomand cu incredere firma, mi-am pus si eu un sistem de 7 kw cu ei si sunt foarte multumit de calitatea produselor si montaj de asemenea si de preturile foarte avantajoase fata de alte firme, succes baieti.

Leonte Constantin